Siema mam pytanie.Mianowicie jakie rolki i sprezyna bylaby dobra do mojegu setupu.
Cylinder Top Performances due+++ poziom racing
Wariator stage6 sport pro
Wydech yasuni c21
Gaźnik delerto 19 mm
Pasek polini racing
Mam dwie sprezyny jak narazie :stage 6 medium i hebo 90%.
I nie wiem jakie rolki do ktorejs z tych sprezyn by pasowaly bo chce kupic testowki tylko nie wiem jaki przedzial ;// Prosze o pomoc
_________________ Aerox 70ccm
Kit Top Performances due+
Wariator stage6 sport pro
Wydech yasuni C21
Gażnik dellerto 19mm
siema chlopaki ej mam pytanie bo mam roxa seryjke ale mam wario malossi sportowa sprezyne centralna ale mi jedzie tylko 65;( i wiem ze blokada jest sciągnieta z wariatora ale powiedzcie mi w module jaki kabelek to blokada bo chce go przeciać ??
_________________ - Tecno Evolution
- Malossi Multivar
- Stage6 sport pro
- cylek seria
Cylinder - Malossi Sport 70ccm
Wydech - Yasuni Z
Wariator - Polini SC
Gaźnik - 17,5
Membrany - Hebo II
Rolki - 4.0g
Dzwon - Malossi
Pełen setup.
Powiedzcie mi jakie sprezynki i jaka sprezyna.
W garazu mam sprezynki niebieskie i czerwone TR i sprezyne +22%. Ale wydaje mi sie ze chyba nie bedzie to do siebie pasowało. Chce wyregulowac roxa na przyspieszenie. ; )
siema chlopaki ej mam pytanie bo mam roxa seryjke ale mam wario malossi sportowa sprezyne centralna ale mi jedzie tylko 65;( i wiem ze blokada jest sciągnieta z wariatora ale powiedzcie mi w module jaki kabelek to blokada bo chce go przeciać ??
_________________ - Tecno Evolution
- Malossi Multivar
- Stage6 sport pro
- cylek seria
witam. Załozyłem do swojego aeroxa wariator rolki 3.5g, sprzegło żółte sprezynki, wydech Leo vince zx. I mam problem z ustawieniem bo próbowałem juz rózne rolki od 3g-6g i nie ma takiego rezultatu jaki bym chciał. Gdy ruszam czuje takie cos jak by biegi zmieniał i na kazdej wadze rolek tak sie dzieje juz nie wiem co mam zrobic czego to moze byc wina??
gdy sie rozpedza tak do 40 nie moze złapac równowagi w obrotach potem złapie dojdzie do 80 i znowu takie jak by bieg zmienił i obroty spadaja jak spróbowałem sie wyłozyc zeby nie miał oporu to po 80 znowu zaczoł przyspieszac doszło tak do 100 i znowu mi obroty spadały co sie moze dziac? Reszte czesci mam orginalnych tylko to co wczesniej pisałem jest wymienione. Chodzi mi zeby normalnie ruszał nie było tej zmiany biegów. Z góry dzieki za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum